Jalovalo Hiutale
Jalovalo Hiutale Jalovalo Hiutale Jalovalo Hiutale Jalovalo Hiutale Jalovalo Hiutale Jalovalo Hiutale Jalovalo Hiutale Jalovalo Hiutale

Jalovalo Hiutale

Jalotakka
87,00 €
Sisältää alv. 24 %

Jalovaloa voit käyttää tunnelmanluojana niin pihalla kuin terassillakin ja se sopii vaikka mökkilaiturille tai portin pieleen ohjaamaan vieraat oikeaan paikkaan

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Jalovalo Hiutale on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaunis pihakäyttöön tarkoitettu ulkotuliteline, jolla luot pihallesi persoonallista tunnelmaa sekä upean valaistuksen. 

Laadukas pihavalotolppa on valmistettu ja viimeistelty huolella Suomessa ja se kestää hyvin myös Suomen vaihtuvat sääolosuhteet.

Näyttävän valolyhdyn tulitilaan on työstetty hiutaleen kuvia. Lyhdystä loistava valo heijastaa kauniisti kuvion ympäröiville pinnoille. Voit käyttää pylväässä valaistukseen kynttilöitä, ulkotulta, LED-valaisimia tai ulkovaloja. Pihalyhdyn käyttäminen on helppoa ja turvallista. Tulitilan yläosassa on sivuun käännettävä läppäosa, josta saat laitettua ulkotulen tai haluamasi valaisimen sisään. Jalovalo-tolpan kokonaiskorkeus on 102,5 cm, josta tulitilan korkeus on 39,5 cm. Leveydeltään tulitila on 26 cm. 

Ainutlaatuinen rosterista valmistettu hiutalekuvioitu Jalovalo sopii tuomaan tunnelmallista valoa terassille, portin pieleen, laiturille tai pihapoluille. Voit yhdistää erilaisin kuvion varustettuja pihalyhtyjä mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi ja luoda samalla persoonallisen ja leikkisän valaistuksen pihamaallesi.

Mitat: Pihalyhty Jalovalo Hiutale, ø 25cm x 102,5cm, rst

Huom! Kuvassa näkyvä "Jalovalo"- jalusta ei sisälly toimitukseen.

Jalovaloilla on kahden vuoden takuu.

Tuote esillä myymälässämme!

Lahjaidea: Jalovaloja on mahdollista saada myös omalla kuvioinnilla. Nimellä varustettu Jalovalo on ollut suosittu tupaantuliais- ja syntymäpävälahja. Näitä tuotteita ei kuitenkaan valitettavasti voi ostaa verkkokaupastamme vaan kehotamme ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme. 

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet

Kysy lisää tuotteesta tai tarjouksista!

Pyrimme vastaamaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.