Tulikivi Harmaja/2
Tulikivi Harmaja/2 Tulikivi Harmaja/2 Tulikivi Harmaja/2 Tulikivi Harmaja/2 Tulikivi Harmaja/2

Tulikivi Harmaja/2

Tulikivi Oyj
3 070,07 €
3 370,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Harmaja/2 on korotettu versio kompaktista Harmaja-takasta. Takka on 30cm korkeampi ja siinä on 250 kiloa enemmän varaavaa massaa kuin vakiomallissa.

Tuotenumero TK HARMAJA2

Harmaja/2 sopii erinomaisesti päälämmönlähteeksi vapaa-ajan asuntoihin ja avustavaksi lämmönlähteeksi omakotitaloihin. Takka on 30cm korkeampi ja siinä on 250 kiloa enemmän varaavaa massaa kuin vakiomallissa.

Vuolukivipintaisen Harmajan sisärunko on keraaminen ja pinta on vuolukiveä. Se istuu kokonsa puolesta moneen tilaan. 

Tilavassa tulipesässä voit polttaa normaalia 33cm polttopuuta. Tulipesä on uritettu ja toimitukseen sisältyy urien mukaan mitoitettu grilliritilä jonka päällä makkarat tai pihvit paistuvat hiillosvaiheessa ja pataruoat hautuvat hiilloksen sammuttua. 

Harmajassa vuolukivimassaa on huomattavasti enemmän kuin muissa Tulikiven pikalämmittäjissä, joten se myös varaa paremmin lämpöä.

Ominaisuudet

  • Kompakti vuolukivitakka, jossa on keraaminen sisus.
  • Tuottessa on 30cm enemmän korkeutta ja ja 250kg enemmän varaavaa massaa kuin vakiomallissa.
  • Laadukkaat valurautaluukut ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä.
  • Pitkä lämmönluovutusaika.
  • Tilava tulipesä.
  • Tulipesässä vakiovarusteena kätevä paistoritilä.

Tekniset tiedot

Mitat
Lämpötekniikka
Suojaetäisyydet
Korkeus: 1560 mm
Hyötysuhde: 72 %
Taakse: 10 cm
Leveys: 780 mm
Maksimipuumäärä: 8,5 kg
Sivuille: 10 cm
Syvyys:
570 mm (suora)
820 mm (kulma)
Energiamäärä: 25 kWh
Hormiluokka: T600
Paino: 1180 kg
Lämmitettävä ala: 20 -50m2
Hormisuositus: 1/2 tai 1/1 kiven hormi
Tulipesän leveys:290 mm
Energialuokka: A
Pyöreän hormin halkaisija: 150 - 210mm
Tulipesän syvyys: 350 mmHormiliitos: Harmaja voidaan liittää hormiin takan alaosasta, joko sivulta tai takaa. Liitosalue näkyy pohjakuvassa punaisena viivana. Päältäliitos-mallissa hormin liitosaukon keskikohta sijaitsee keskellä takkaa.

Asennus: Mikäli tuote tilataan asennettuna, järjestämme tuotteelle Tulikiven valtuuttaman uunimestarin asennuksen haluamananne ajankohtana. Asennettavien tuotteiden osat tulee olla ostajan toimesta kannettuna ohjeiden mukaisesti sisätiloihin viimeistään vuorokausi ennen asennusta. Asennushintaan sisältyvät matkakustannukset, kun edestakainen matka on alle 100 km.Tämän ylittävältä osalta uunimestari laskuttaa asiakkaalta verottajan kulloinkin hyväksymän kilometrikorvauksen. Mikäli kohteeseen ei pääse autolla, asiakas sopii matkakustannuksista uunimestarin kanssa. Asiakkaan tulee järjestää asennusvaiheeseen tarvittaessa nostoapua. Jos tuotteen asentaa joku muu kuin Tulikiven valtuuttama uunimestari, Tulikivi Oyj ei myönnä tuotteelle toimintatakuuta. Kts. Anarakenne Oy:n verkkokaupan sopimusehtojen kohta 10. Voit ladata asennusohjeen kohdasta "Liitteet". Asennusohjeet toimitetaan paperiversiona yhdessä tulisijan kanssa.

Toimitusaika: Toimitus Tulikiven tehtaalta viikolla 39/2021. Mikäli haluat toimituksen myöhemmin, voit kirjoittaa haluamasi toimitusviikon tilauslomakkeen "Lisätietoja"- kenttään. 

Toimitustapa: Tilatut tuotteet toimitetaan rahtina tilaukseen merkittyyn toimitusosoitteeseen. Toimitus ainoastaan Manner-Suomeen. Mikäli tuotteen toimituspaikkana on Ahvenanmaa tai saaristoalue, olkaa hyvä ja ottakaa ennen tilausta yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 040 533 5563

Myynti ja neuvonta: Niko Mantere 040 533 5563

Korkeus:
1560 mm
Leveys:
780 mm
Paino:
1180 kg
Arvostelut 0 arvostelua

Kysy lisää tuotteesta tai tarjouksista!

Pyrimme vastaamaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.