Jøtul kamiinat

7 Tuotetta

Jötul kamiinoissa yhdistyy pitkät perinteet, upea käsityötaito, ajaton muotoilu sekä ympäristöystävällinen lämmitystapa. Tutustu mallistoon ja löydä oma suosikkisi!

Verkkokaupamme tilaamasi Jøtul -tuotteet toimitetaan suoraan Jøtulin tehtaalta ja niillä on täysi tehdastakuu.

Päivitämme verkkokauppaamme joten kaikkia Jøtul-tuotteita ei vielä löydy täältä. Mikäli et löydä haluamaasi takkaa verkkokaupastamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko alempana olevan lomakkeen kautta, puhelimitse numeroon 040 533 5563 , sähköpostilla osoitteeseen anarakenne (at) gmail.com tai tule suoraan myymäläämme keskustelemaan tulisijan hankinnasta. Myymälämme valikoimiin kuuluu koko Jøtulin tulisijamallisto.

  • Näkymä
2 596,00 €

Jötul F 371 -mallissa on suoralinjainen sokkeli ja kätevä hylly. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

2 980,00 €

Jøtul F 371 Advance High Top on suoralinjainen ja korkea kamiina jonka yläosaan voidaan lisätä lämpöä varaavia kiviä. Sokkelissa on kätevä säilytystila.

2 596,00 €

Jötul F 373 -mallissa on tulipesä on sijoitettu pilarijalan päälle. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

2 890,00 €

Valkoisella emalilla pinnoitetun Jötul F 373 -mallin on tulipesä on sijoitettu pilarijalan päälle. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

3 302,00 €

Jötul F 377 -mallissa kamiinan sivuilla ja päällä on vuolukivikoristeet. Sokkelissa on kätevä hylly. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

3 809,00 €

Jötul F 377 High Top -mallissa kamiinan sivuilla ja päällä on vuolukivikoristeet. Sokkelissa on kätevä hylly. Tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

2 731,00 €

Jötul F 378 -mallissa suoralinjainen sokkeli on varustettu valurautaluukulla.. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

Kysy lisää tuotteesta tai tarjouksista!

Pyrimme vastaamaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.