Jøtul kamiinat

8 Tuotetta

Jötul kamiinoissa yhdistyy pitkät perinteet, upea käsityötaito, ajaton muotoilu sekä ympäristöystävällinen lämmitystapa. Tutustu mallistoon ja löydä oma suosikkisi!

Verkkokaupamme tilaamasi Jøtul -tuotteet toimitetaan suoraan Jøtulin tehtaalta ja niillä on täysi tehdastakuu.

Päivitämme verkkokauppaamme joten kaikkia Jøtul-tuotteita ei vielä löydy täältä. Mikäli et löydä haluamaasi takkaa verkkokaupastamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko alempana olevan lomakkeen kautta, puhelimitse numeroon 040 533 5563 , sähköpostilla osoitteeseen anarakenne (at) gmail.com tai tule suoraan myymäläämme keskustelemaan tulisijan hankinnasta. Myymälämme valikoimiin kuuluu koko Jøtulin tulisijamallisto.

  • Näkymä
3 165,00 €

Jötul F 371 -mallissa on suoralinjainen sokkeli ja kätevä hylly. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

4 245,00 €

Jøtul F 371 Advance High Top on suoralinjainen ja korkea kamiina jonka yläosaan voidaan lisätä lämpöä varaavia kiviä. Sokkelissa on kätevä säilytystila.

3 165,00 €

Jötul F 373 -mallissa on tulipesä on sijoitettu pilarijalan päälle. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

4 127,00 €

Valkoisella emalilla pinnoitetun Jötul F 373 -mallin on tulipesä on sijoitettu pilarijalan päälle. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

5 050,00 €

Jötul F 377 -mallissa kamiinan sivuilla ja päällä on vuolukivikoristeet. Sokkelissa on kätevä hylly. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

6 098,00 €

Jötul F 377 High Top -mallissa kamiinan sivuilla ja päällä on vuolukivikoristeet. Sokkelissa on kätevä hylly. Tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

3 287,00 €

Jötul F 378 -mallissa suoralinjainen sokkeli on varustettu valurautaluukulla.. Sivulasien ansiosta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan.

4 491,00 €

Jøtul F 378 Advance High Top on suoralinjainen kamiina jonka yläosaan voidaan lisätä lämpöä varaavia kiviä. Sokkelissa valurautaoven takana kätevä säilytystila.

Kysy lisää tuotteesta tai tarjouksista!

Pyrimme vastaamaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.