Thermorossi puuhellat

9 Tuotetta

Laadukkaalla italialaisella Thermorossi -puuhellalla ruoka valmistuu nopeasti ja huone lämpenee tehokkaasti. Thermorossin puuhelloista löydät kolme eri kokoista mallisarjaa, joissa kaikissa on useita pinta- ja värivaihtoehtoja. Suurimman mallisarjan kaksiosaisessa uunissa voit paistaa pizzaa.

  • Näkymä
2 995,00 €

Italialainen Thermorossi Klara evo puuhella on nopea ruoanlaittaja ja lämmittää huoneen tehokkaasti. Hellan pintamateriaalina on tummanharmaa teräs/valurauta.

2 695,00 €

Italialainen Thermorossi Klaretta puuhella on nopea ruoanlaittaja ja lämmittää huoneen tehokkaasti. Hellan pintamateriaalina on tummanharmaa teräs/valurauta.

3 495,00 €

Thermorossi Margheritan kaakeleiden väriksi voit valita punaisen tai beigen. Kaksiosaisessa uunissa lämpöä riittää vaikka pizzan paistamiseen!

3 529,00 €

Vuolukivipintaisen Thermorossi Margherita evo Stonen kaksiosaisessa uunissa lämpöä riittää vaikka pizzan paistamiseen!

3 360,00 €

Thermorossi Margot puuhellan kaksiosaisen uunin kummankin osan lämpötilaa voi säätää erikseen. Ylemmän uunin kuumempi lämpötila mahdollistaa pizzan paiston.

3 175,00 €

Thermorossi Viola puuhellan kaakeleiden väriksi voit valita beigen tai punaisen. Se on nopea ruoanlaittaja joka samalla lämmittää huoneen tehokkaasti.

3 175,00 €

Vuolukivipintaisen Thermorossi Viola evo Stone puuhellan edessä ja sivussa on lämpöä varaavia vuolukivilevyjä.

2 875,00 €

Thermorossi Violettan kaakeleiden väriksi voit valita punaisen tai beigen.

2 875,00 €

Thermorossi Violetta Stone puuhellan edessä ja sivussa on lämpöä varaavia vuolukivilevyjä.

Kysy lisää tuotteesta tai tarjouksista!

Pyrimme vastaamaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.