Tulikivi leivinuunit ja hellat

1 Tuotetta

Tulikiven vuolukiviset leivinuunit, hellat ja liedet ovat erinomainen ratkaisu niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnolle.

Samalla kun lämmität kotiasi tai mökkiäsi, voit hyödyntää leivinuunin tai hellan lämpöä myös ruoanlaitossa. Lämpöä varaava uuni kypsyttää ruoan huolella ja pitää sen mehukkaana. Puulämmitteinen leivinuuni tai hella on ehdoton alueilla, joilla on riski sähkökatkoista.

Käytettävissä oleva paistoaika on leivinuuneissa pitkä. Uunin ollessa kuumimmillaan paistat siellä vaikka pizzan ja yöksi voit jättää seuraavan päivän padan hautumaan pehmeälle jälkilämmölle, jota riittää aamuun asti. Puu-uunin aromi kruunaa aterian kuin aterian.

Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat leivinuunit ja hellat toimitetaan sinulle suoraan Tulikiven tehtaalta ja niillä on täysi tehdastakuu!

Mikäli et löydä haluamaasi takkaa verkkokaupastamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko alempana olevan lomakkeen kautta, soittamalla numeroon 040 533 5563 , sähköpostilla osoitteeseen anarakenne (at) gmail.com tai tule suoraan myymäläämme keskustelemaan tulisijan hankinnasta. Myymälämme valikoimiin kuuluu koko Tulikiven takkamallisto.

  • Näkymä
6 400,00 €

Tulikiven LLU1250/5C liesileivinuuni keittää, paistaa ja lämmittää. Todellinen monitoimitulisija jossa on yli 1300kg varaavaa massaa.

Kysy lisää tuotteesta tai tarjouksista!

Pyrimme vastaamaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.