Tulikivi takkaleivinuunit

4 Tuotetta

Tulikiven takkaleivinuunit ovat omaa luokkaansa niin kotona kuin vapaa-ajan asunnolla. Erinomaisesti lämpöä varaava leivinuuni kypsyttää ruoan huolella ja pitää sen mehukkaana. Ruokailun jälkeen voit nauttia takkatulen tunnelmasta!

Takkaleivinuunien paistoaika on pitkä. Uunin ollessa kuumimmillaan paistat siellä vaikka pizzan ja yöksi voit jättää seuraavan päivän padan hautumaan pehmeälle jälkilämmölle, jota riittää aamuun asti. Puu-leivinuunin aromi kruunaa aterian kuin aterian.

Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat takkaleivinuunit toimitetaan sinulle suoraan Tulikiven tehtaalta ja niillä on täysi tehdastakuu!

Mikäli et löydä haluamaasi takkaa verkkokaupastamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko alempana olevan lomakkeen kautta, puhelimitse numeroon 040 533 5563 , sähköpostilla osoitteeseen anarakenne (at) gmail.com tai tule suoraan myymäläämme keskustelemaan tulisijan hankinnasta. Myymälämme valikoimiin kuuluu koko Tulikiven takkamallisto.

  • Näkymä
8 550,00 €

Tulikivi TLU2000/50 on modernilla tyylillä muotoiltu takkaleivinuuni. Nauti leivinuunissa valmistetuista herkuista ja rentoudu sen jälkeen takkatulen ääressä.

9 700,00 €

Grafia vuolukivipintainen versio TLU2000/50 mallista. Nauti leivinuunissa valmistetuista herkuista ja rentoudu sen jälkeen takkatulen ääressä.

9 700,00 €

Nobile vuolukivipintainen versio TLU2000/50 mallista. Nauti leivinuunissa valmistetuista herkuista ja rentoudu sen jälkeen takkatulen ääressä.

8 180,00 €

Perinteinen Tulikiven takkaleivinuuni, joita kelpaa käyttää ja katsella. Tässä mallissa on 2080 kiloa varaavaa vuolukiveä joten lämpöä riittää pitkään!

Kysy lisää tuotteesta tai tarjouksista!

Pyrimme vastaamaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.