Tulikivi vuolukivitakat

2 Tuotetta

Tyylikäs, tehokas ja varaava Tulikivi -vuolukivitakka sopii niin kotiin kuin loma-asuntoonkin.

Vuolukivitakoissa on kokoon suhteutettuna runsaati varaavaa vuolukiveä joten ne antavat lämpöä pitkään ja tasaisesti. Tulikiven patentoiman polttotekniikan ansiosta pärjäät pienellä puumäärällä ja tulisijasi alittaa kirkkaasti tiukimmatkin eurooppalaiset päästönormit.

Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat takkaleivinuunit toimitetaan sinulle suoraan Tulikiven tehtaalta ja niillä on täysi tehdastakuu!

Mikäli et löydä haluamaasi takkaa verkkokaupastamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko alempana olevan lomakkeen kautta, puhelimitse numeroon 040 533 5563 , sähköpostilla osoitteeseen anarakenne (at) gmail.com tai tule suoraan myymäläämme keskustelemaan tulisijan hankinnasta. Myymälämme valikoimiin kuuluu koko Tulikiven takkamallisto.

  • Näkymä
4 930,00 €

Tulikivi TU1450/1 on takkauunien klassikko, jonka kaareva luukku, kranssi ja pyöreät muodot sopivat moneen kotiin. Hinta sisältää asennuksen*

4 930,00 €

Tulikivi TU1450/92 on terävillä kulmilla ja neliskulmaisella luukulla varustettu versio Tulikiven klassikkomallista. Hinta sisältää asennuksen*

Kysy lisää tuotteesta tai tarjouksista!

Pyrimme vastaamaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.